Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Oferte Revelion 2018 Valea Prahovei, Apartamente Sinaia, Apartamente Busteni, Oferte Cazare, Oferte Revelion 2018, O saptamana la Munte, Apartamente Azuga, Team-Building, Oferte Cazare Pasti, Oferte Cazare Ieftina, Cazare la Munte, Apartamente Predeal, Apartamente in Regim Hotelier, Inchirieri apartamente Sinaia, Tabere Valea Prahovei, Oferte Valea Prahovei, Valea Prahovei, Cazare Sinaia, Cazare Busteni, Cazare Azuga, Cazare Predeal, Cazare Bran, Inchirieri Valea Prahovei, Oferte Tabere 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Valea Prahovei, Tabere Sinaia, Tabere Busteni, Tabere Azuga, Tabere Predeal, Tabere Bran, Cazare Apartamente Sinaia, Cazare Apartamente Busteni

 AEROPORTUL INTERNATIONAL AUREL VLAICU (BANEASA)Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu (Băneasa) Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu (cod IATA "BBU"), cunoscut înainte ca Aeroportul Băneasa, este un aeroport important din București. Inaugurat în anul 1920, este situat la 7 km nord, pe DN1, la 90 m altitudine, pe o suprafață de 128 ha. Dispune de o pistă de 3,000 m lungime și 60 m lățime. Până la înființarea Aeroportului Internațional Otopeni în 1970, acesta era principalul aeroport din capitala României. Pe aeroportul Aurel Vlaicu au aterizat în timp multe personalități internaționale, printre care și Papa Ioan Paul al II-lea, Prințul Albert al II lea de Monaco în 2007, a aterizat la bordul aeronavei personale pentru lua parte la Sommeul Francofoniei, Bill_Gates în 2007 la lansarea oficiala a Vista în România. Traficul de pasageri pe Aeroportul Aurel Vlaicu a crescut, în ultimii trei ani, cu peste 1300%, de la 30.000 pasageri în 2002, la 400.000 în 2005.


Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu (Băneasa)

In prezent, Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu este folosit de companii de aviație mici, mai ales cele de zboruri ieftine, precum Blue Air. Blue Air leagă acest aeroport cu o serie de destinații internaționale, precum Paris, Lyon, Madrid, Maastricht, Verona, Frankfurt, Valencia, Barcelona, Istanbul, Torino și Roma. În afară de Blue Air, mai sunt și Sky Europe, care are zboruri de la Bratislava, și My Air, cu zboruri de la Milano, Veneția și Napoli. Legătura cu orașul se face prin liniile de transport în comun 783 și 131, sau prin taxi.


  
   
Copyright 2006 © Mervani
 
Vizitati site-ul mervani.ro . . RADIO MIX MONTAN - SINAIA 104,7 FM .