Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Oferte Revelion 2018 Valea Prahovei, Apartamente Sinaia, Apartamente Busteni, Oferte Cazare, Oferte Revelion 2018, O saptamana la Munte, Apartamente Azuga, Team-Building, Oferte Cazare Pasti, Oferte Cazare Ieftina, Cazare la Munte, Apartamente Predeal, Apartamente in Regim Hotelier, Inchirieri apartamente Sinaia, Tabere Valea Prahovei, Oferte Valea Prahovei, Valea Prahovei, Cazare Sinaia, Cazare Busteni, Cazare Azuga, Cazare Predeal, Cazare Bran, Inchirieri Valea Prahovei, Oferte Tabere 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Valea Prahovei, Tabere Sinaia, Tabere Busteni, Tabere Azuga, Tabere Predeal, Tabere Bran, Cazare Apartamente Sinaia, Cazare Apartamente Busteni






























Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal



¤ Cazare Valea Prahovei ¤




¤ Cazare Sinaia » Vila Hanul cu Ursi, Sinaia

Vila Hanul cu Ursi, Sinaia
Hanul cu Ursi face parte din Complexul Hotelier Cota O Mie si este amplasat intr-un cadru natural mirific, in apropierea orasului Sinaia, pe drumul catre Targoviste DN 71, la aproximativ 800 m de Manastirea „Inaltarea Domnului”. Fiind pozitionat in Parcul Natural Bucegi la o altitudine de 1000 m, ofera posibilitatea desfasurar … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Hanul cu Ursi de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 31 € … Noapte / Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 15 locuri in 8 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.
0372.712.186



¤ Cazare Sinaia » Hotel Mara, Sinaia

Hotel Mara, Sinaia
Hotelul Mara dispune de 140 de camere standard si executive, 3 saloane restaurant multifunctionale ideale pentru petreceri corporate sau evenimente private, peste 10 sali de conferinte, o superba piscina semi-acoperita cu vedere spre Muntii Baiului, un piano-bar unde va puteti relaxa si savura un cocktail, o baza de tratament si SPA … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Mara de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 57 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 488 locuri in 243 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 200 + 220 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 80 + 200 + 350 locuri. Facilitati si avantaje oferite de hotel: Piscina semi-acoperita, plus baza de tratament si centru SPA.
0244.315.217



¤ Cazare Sinaia » Hotel Regal 1880, Sinaia

Hotel Regal 1880, Sinaia
Hotelul Regal 1880 clasificat la 3***, este situat in centrul orasului Sinaia, la 350 de metri de gara si la 800 de metri de Manastirea Sinaia. Ofera acces WiFi gratuit, o receptie deschisa non-stop si o gradina. Fiecare camera are TV cu ecran plat cu canale prin cablu si baie privata cu dus sau cada si articole de toaleta gratuit … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Regal 1880 de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 65 € … Cazare cu mic dejun. Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 39 locuri in 20 camere. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 50 locuri.
0761.112.456



¤ Cazare Predeal » Hotel Red&Black, Predeal

Hotel Red&Black, Predeal
Situat in mijlocul tarii, pe Valea Prahovei, Hotelul Red&Black Predeal este un centru pentru relaxare, petrecere a timpului liber, organizare de traininguri, team building-uri si evenimente corporate. Perfect atat pentru reuniuni de business, cat si pentru momente de relaxare in familie sau cu prietenii, Hotelul nostru iti ofera un c … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Red&Black de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 17 € … Camera dubla cu mic dejun inclus. Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 128 locuri in 64 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 130 + 30 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri.
0268.457.060



¤ Cazare Busteni » Pensiunea Casa Freya, Busteni

Pensiunea Casa Freya, Busteni
Stilul exclusivist, unicitatea designului si a calitatii evidente fac din facilitatile de cazare ale Casei Freya o placere pentru oaspeti. Situarea intr-un cadru intim si rafinamentul preparatelor, cu specific international, asortate cu cu cele mai selecte bauturi, recomanda Restaurantul Casa Freya celor mai sofisticate gusturi. … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Pensiunea Casa Freya de 4 ★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 48 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Busteni este de 30 locuri in 15 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 40 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.
0371.302.996



¤ Cazare Predeal » Hotel Ursuletul, Predeal

Hotel Ursuletul, Predeal
Hotel Ursuletul, construit in stil alpin tirolez, se afla la 700 de metri de centrul orasului Predeal, si la 1km de Partia de schi Clabucet. Facilitati: - 70 locuri de cazare distribuite in: 19 camere duble matrimoniale, 6 duble twin, 3 apartamente junior, 2 apartamente executive si un apartament Honeymoon. - Sala de conferinte … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Spa & Wellness, Tabere, Team-Building la Hotel Ursuletul de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 49 € … Noapte / Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 65 locuri in 34 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 60 + 120 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri. Facilitati si avantaje oferite de hotel: Centru SPA cu piscina, sauna, hammam, jacuzzi, salon de masaj si o zona de relaxare.
0268.456.456



¤ Cazare Sinaia » Pensiunea Oblique, Sinaia

Pensiunea Oblique, Sinaia
Pensiunea Villa Oblique a fost inaugurata in 2014 si este situata in Sinaia, la 500 m de partiile de schi si de Castelul Peles. Pensiunea ofera acces gratuit la o sauna, o baie de aburi si o cada cu hidromasaj. De asemenea, pune la dispozitie Wi-Fi gratuit. Camerele pensiunii Oblique ofera TV cu ecran plat cu canale prin cablu si b … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Pensiunea Oblique de 5 ★★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 80 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Sinaia este de 30 locuri in 15 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 40 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.
0344.883.992



¤ Cazare Busteni » Pensiunea Bradet, Busteni

Pensiunea Bradet, Busteni
Amplasata la poalele muntilor Bucegi, pe drumul ce duce spre cabana Gura Diham, intr-o zona linistita, ferita de zgomotul si agitatia orasului, pensiunea Bradet va ofera conditii de cazare deosebite, fiind clasificata cu 4 stele. Pensiunea pastreaza o arhitectura unica in zona, in stil german. Cele 11 camere matrimoniale dispu … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare la Pensiunea Bradet de 4 ★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 27 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Busteni este de 29 locuri in 15 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 25 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.
0244.323.384



¤ Cazare Sinaia » Pensiunea Opus Villa, Sinaia

Pensiunea Opus Villa, Sinaia
”Opus Villa este o locatie de tip small luxury diferit de conceptul clasic hotelier.„ Opus Villa inseamna rafinament, eleganta, lux si indrazneala in alegerea unui stil imbracat in cea mai frumoasa mantie a unicitatii. Locatia este situata in imediata apropiere a Castelului Peles, a Castelului Pelisor, la cativa pasi de Man … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare la Pensiunea Opus Villa de 5 ★★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 56 € … Camera Dubla Matrimoniala. Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Sinaia este de 24 locuri in 12 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 30 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.
0723.000.311



¤ Cazare Busteni » Hotel Margaritar, Busteni

Hotel Margaritar, Busteni
Asezat pe cursul raului Prahova, intr-un minunat decor montan la 200 m de soseaua DN 1 Bucuresti-Brasov, la intrarea in Busteni(Poiana Tapului) cu o priveliste reconfortanta asupra Masivului Bucegi. Hotel Margaritar ofera posibilitatea de cazare, servirea mesei in restaurantul propriu, bar de zi cu biliard,sauna si sala de fitness, … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Margaritar de 2 ★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 26 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Busteni este de 38 locuri in 18 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 120 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.
0244.320.621



¤ Cazare Busteni » Centrul social-pastoral ”Sfanta Cruce” (Manastirea Caraiman), Busteni

 Centrul social-pastoral ”Sfanta Cruce” (Manastirea Caraiman), Busteni
Manastirea Caraiman este o manastire ortodoxa aflata in localitatea Busteni, judetul Prahova, la poalele masivului Caraiman. Crucea de pe Caraiman parca strajuieste poteca ce duce pasii pelerinilor spre manastire. Mergand spre telecabina din Busteni, la un moment dat, pe partea stanga, un indicator si o icoana arata poteca, cu dal … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente la Centrul social-pastoral ”Sfanta Cruce” (Manastirea Caraiman) de 3 ★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 15 € … Camera. Capacitatea de cazare in cadrul acestei unitati din Busteni este de 100 locuri in 50 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 75 + 50 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 100 + 40 locuri.
0244.320.152



¤ Cazare Busteni » Cabana Gura Diham, Busteni

Cabana Gura Diham, Busteni
Cabana Gura Diham Busteni va asteapta cu oferte speciale pentru gazduirea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra (aniversari, botezuri etc) sau ale firmei pe care o conduceti ( workshops, teambuildings, intruniri de afaceri, petreceri private). Restaurantul poate fi descris prin 2 cuvinte: rustic absolut! Pentru cazare, ca … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare la Cabana Gura Diham de 3 ★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 27 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei cabane din Busteni este de 68 locuri in 35 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 50 + 250 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.
0244.321.108



¤ Cazare Azuga » Hotel Ski & Bike Resort, Azuga

Hotel Ski & Bike Resort, Azuga
Hotelul Azuga Ski & Bike Resort are o capacitate de 27 camere, din care: - 20 camere duble twin; - 6 camere duble matrimoniale - 1 apartament. Toate camerele sunt dotate cu: minibar, acces internet, TV satelit, linie telefonica interna si internationala, balcon, uscator de par, cada. Camerele spatioase si confortabile ca … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Ski & Bike Resort de 3 ★★★ stele din Azuga, iar tarifele incep cu 35 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Azuga este de 54 locuri in 27 camere. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.
0244.326.811



¤ Cazare Busteni » Vila Dani, Busteni

Vila Dani, Busteni
Vila Dani este construita in anul 2011 si are ca scop cazarea tuturor turistilor care doresc sa-si petreaca atat concediul cat si week-end-ul la munte, in statiunea Busteni. Vila este situata in Busteni cu o priveliste deosebita catre Crucea Caraiman si acces foarte usor la Dn 1, avand posibilitatea de drumetii catre toate punctel … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Dani de 2 ★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 18 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Busteni este de 11 locuri in 6 camere.
0722.345.081



¤ Cazare Predeal » Hotel Carpati, Predeal

Hotel Carpati, Predeal
Hotelul are 93 de spatii pentru cazare, structurate astfel: 85 camere duble, 3 camere suite si 5 garsoniere. Fiecare camera este dotata cu minibar, LED TV si televiziune prin cablu, telefon fix si o baie care include cabina de dus, uscator de par. Hotelul Carpati ofera un serviciu de receptie de 24 de ore pe zi si doua sali pen … (click pe poza pentru detalii) … In ceea ce priveste tarifele, Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Spa & Wellness, Tabere, Team-Building la Hotel Carpati de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 46 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 186 locuri in 93 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 200 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 140 + 60 + 20 locuri.
0268.456.283





• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar




Copyright � Design by MERVANI MEDIA
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan