Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Predeal, Cazare Valea Prahovei, Tabere Predeal, O saptamana la Munte Predeal, Oferte Craciun 2017 Predeal, Oferte Revelion 2018 Predeal, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Pensiunea Vladet, Cazare Vladet, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Predeal, TeamBuilding Predeal, Oferte Cazare 2017, Cazare Pensiunea, Cazare Vladet Predeal, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Predeal, Valea Prahovei, Contact Pensiunea Vladet, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Predeal, Cazare apartamente Predeal


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Pensiunea Vladet (3*) in Predeal ”
Telefon de Contact: 0733.255.332 (Rezervari Unitate)


Pensiunea Vladet, Predeal
Pensiunea Vladet, Predeal
Pensiunea Vladet, Predeal
Pensiunea Vladet, Predeal
Pensiunea Vladet, Predeal
Pensiunea Vladet, Predeal
Pensiunea Vladet, Predeal
Pensiunea Vladet, Predeal
Pensiunea Vladet, Predeal
Pensiunea Vladet, Predeal
Pensiunea Vladet, PredealDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Pensiune Vladet de 3 ★★★ stele din Predeal, in Romania, iar tarifele incep cu 29 € … Cazare.

Capacitate: 21 adulti in 10 spatii de cazare.

Este situata in zona centrala a celei mai vechi statiuni turistice de pe Valea Prahovei, Predeal, intr-un decor natural de exceptie, cu o arhitectura rustic montana.

Fie ca doriti sa va relaxati in liniste, ori pur si simplu sa va desprindeti de nebunia orasului, vila va sta la dispozitie oricand.

Pensiunea Vladet este o constructie dispusa pe 3 nivele, atmosfera rustica fiind omniprezenta si subliniata de cele 2 terase care confera o panorama spectaculoasa a intregii zone.

Va oferim cazare in 10 camere spatioase si luminoase (9 camere duble si 1 apartament cu 2 camere),care dispun de apa calda, incalzire cu centrale termice proprii, grup sanitar si televizor.

PARTERUL compus din : - living-room cu terasa si bucatarie complet utilata(stil american), suprafata de circa 60 mp ,cu o capacitate maxima a living-ului de 30 locuri
ETAJUL I - 3 camere (cu pat matrimonial) si baie cu cada , balcon, apartamentul are 2 camere
ETAJUL II - 3 camere (cu pat matrimonial) si baie cu cada , balcon si o camera tripla.
MANSARDA este formata din : - apartament 2 camere.

Terasa cu gratar, bucatarie, incalzire centrala, internet wireless,parcare, loc de joaca , gradina curte,fax, frigider in unitate.

Este situata in zona centrala a celei mai vechi statiuni turistice de pe Valea Prahovei, Predeal, intr-un decor natural de exceptie, cu o arhitectura rustic moderna.

Predealul se afl√£ la aproximativ:
- 140 km distant√£ de aeroportul Henry Coand√£ din Bucuresti
- 25 km de municipiul Brasov
- 25 km de castelul Peles din Sinaia
- 30 km de castelul Bran

Punctele de atractie ale statiunii sunt cele opt partii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, partia de schi fond de pe Valea Rasnoavei, traseele montane marcate pentru turism, traseele atv realizate in ultimii ani, telescaunul si teleschiurile de pe Cl√£bucet, precum si marea diversitate de localuri specializate in arta culinar√£ romaneasc√£ si international√£. Cu exceptia anotimpului de iarn√£ la Predeal muntii din jurul orasului ofer√£ posibilitatea realiz√£rii drumetiilor de neuitat si admirarea peisajelor, care au fost, sunt si vor fi atractiile turistilor din toat√£ lumea sositi in aceast√£ frumoasa statiune.
Concursurile culinare din Predeal, prezint√£ o atractie nemaipomenit√£ deoarece, la toate acestea, maestri culinari specializati in tar√£, dar si in str√£in√£tate, incant√£ privirile, gusturile si simtirile, cu preparate care imbie orice gurmand.

Incepand cu 29 Euro / Camera dubla / Noapte
TipPret
Cazare29 eurFormular de Contact


Nume:
Mesaj:
Telefon:
eMail:Cautare RapidaCazare Predeal
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan