Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Boutique Belvedere, Cazare Boutique Belvedere, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Boutique Belvedere Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Hotel Boutique Belvedere, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia






























Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal





“ Cazare la Hotel Boutique Belvedere (4*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0344.100.814 (Rezervari Unitate)


Hotel Boutique Belvedere, Sinaia



Descriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Boutique Belvedere de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 115 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 32 locuri in 16 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 40 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 16 locuri.

Hotel Boutique Belvedere Sinaia situat la 800 m de castelul Peles si la 1 km de central orasului, aduce in turismul din zona un inalt standard al industriei ospitalitatii, fiind un simbol si reprezentant de onoare al clasei de patru stele extra.

Apartamentele spatioase si elegant mobilate, bine izolate fonic, beneficiaza de o zona de de relaxare, un dormitor cu dressing propriu, 2 Tv LCD si doua balcoane generoase cu vedere la munte si padure.
Toate apartamentele includ wifi gratuit, acces la spa (maxi -jacuzzi si hammam )
Oaspetii nostri beneficiaza de facilitatea de preparare ceai/cafea si de un cos cu fructe.
Micul dejun in sistem bufet suedez este alcatuit din produse de casa si produse premium.
Restaurantul Noel-Local Modern Cuisine, foloseste pe cat posibil ingrediente locale, produse romanesti de calitate.Pentru copii am pregatit un meniu special dar daca este nevoie satisfacem orice cerinta o micilor critici culinari.
La cerere este disponibil si serviciul de transfer in localitate si in afara ei.

Incepand cu 115 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejun si taxe



Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0344.100.814 sau via e-mail la rezervari@hotelbelvederesinaia.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Boutique Belvedere, Sinaia.



Cautare Rapida



Cazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 










• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar




Imobiliare Valea Prahovei MixMontan