oferte de cazare la munte in statiunile sinaia busteni azuga predeal
Cazare Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Oferte Revelion 2018 Valea Prahovei, Apartamente Sinaia, Apartamente Busteni, Oferte Cazare, Oferte Revelion 2018, O saptamana la Munte, Apartamente Azuga, Team-Building, Oferte Cazare Pasti, Oferte Cazare Ieftina, Cazare la Munte, Apartamente Predeal, Apartamente in Regim Hotelier, Inchirieri apartamente Sinaia, Tabere Valea Prahovei, Oferte Valea Prahovei, Valea Prahovei, Cazare Sinaia, Cazare Busteni, Cazare Azuga, Cazare Predeal, Cazare Bran, Inchirieri Valea Prahovei, Oferte Tabere 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Valea Prahovei, Tabere Sinaia, Tabere Busteni, Tabere Azuga, Tabere Predeal, Tabere Bran, Cazare Apartamente Sinaia, Cazare Apartamente Busteni


 

 

 

 

 
 

Chat InfoMONTAN

Vreau sa stau de vorba cu voi...

Datorita simplitatii lui, chatul a devenit unul dintre cele mai populare forme de contact interuman. Este mult mai usor si mai ieftin sa faci cunostinta cu cineva in acest fel. Cand spunem ca acest sistem de comunicare este simplu, avem in vedere o serie de factori cum ar fi: costul redus, usurinta cu care poate fi folosit, efortul fizic minim si protectia sociala/personala. Nu oricine isi permite o iesire in oras cu un necunoscut si nu oricine isi permite sa treaca printr-o serie de pasiuni sufletesti doar de dragul de a conversa cu cineva. Ei bine, chatul rezolva aceasta problema! Costul relativ redus si siguranta oferita de "zidul" numit "distanta" fiind o adevarata atractie pentru acei oameni satui de singuratatea si timiditatea lor.

Chatul este una dintre metodele noastre de comunicare cu voi. Va asteptam pe canalul nostru de chat #Mixmontan si pe Serverele Undernet unde exista operatori care va pot oferii informatii si suport tehnic in orice domeniu legat de activitatile pe care noi le desfasuram.

Reguli "simple" pe care trebuie sa le respectati pe acest chat:

  • Nu-i insultati si nu-i jigniti pe ceilalti participanti la chat. Este o regula de baza care se aplica in orice situatie! Comentariile sunt de prisos.
  • Nu scrieti cu litere mari (Caps-Lock sau majuscule). In jargonul IRC-ului acest gen de text se foloseste pentru a "tipa" la cineva si nu este permis pe majoritatea canalelor.
  • Nu va repetati propozitiile, chiar daca vi se par importante. Daca este ceva important, spune-i in privat unui operator. Nu-i deranja pe ceilalti participanti.
  • Ascultati opiniile si sfaturile operatorilor, in contextul in care va privesc. Nu degeaba au acest statut!
  • Incercati sa va pierdeti timpul cat mai placut :))
  • Pentru sugestii/reclamatii/comentarii va stam la dispozitie pe #infomontan sau ne puteti contacta la : web@infomontan.ro sau folositi sectiunea de CONTACT


        
       


 

 

 
Copyright © 2006 Mervani GROUP ROMANIA.
Design by MERVANI MEDIA
 
Imobiliare Valea Prahovei Vila Frida, Busteni  MixMontan