oferte de cazare la munte in statiunile sinaia busteni azuga predeal
Cazare Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Oferte Revelion 2018 Valea Prahovei, Apartamente Sinaia, Apartamente Busteni, Oferte Cazare, Oferte Revelion 2018, O saptamana la Munte, Apartamente Azuga, Team-Building, Oferte Cazare Pasti, Oferte Cazare Ieftina, Cazare la Munte, Apartamente Predeal, Apartamente in Regim Hotelier, Inchirieri apartamente Sinaia, Tabere Valea Prahovei, Oferte Valea Prahovei, Valea Prahovei, Cazare Sinaia, Cazare Busteni, Cazare Azuga, Cazare Predeal, Cazare Bran, Inchirieri Valea Prahovei, Oferte Tabere 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Valea Prahovei, Tabere Sinaia, Tabere Busteni, Tabere Azuga, Tabere Predeal, Tabere Bran, Cazare Apartamente Sinaia, Cazare Apartamente Busteni


 

 

 

 

 
 

Pachete Complete

MERVANI TRAVEL

[ Trei zile ] [ Cinci zile ] [ Sapte zile ] [ Formular de Inscriere ]

Program Complet de trei zile (inapoi sus)

(1) Prima zi - orasul Busteni – cabana Babele (2200) – statia de telecabina Pestera (1610) – hotel Pestera sau cabana Padina (1525).

Din orasul natal al grupului Mervani ne deplasam cu telecabina Busteni - Babele, ajungand la altitudinea de 2200 metri la cabana Babele. Aici putem admira babele si sfinxul (ciudate formatiuni stancoase modelate de factorii naturali). Dupa dejunul servit, vom cobori prin Cimitirul Elefantilor ajungand in partea superioara a vaii Ialomita unde putem vizita pestera si schitul Ialomicioara. Cazarea si cina vor avea loc la hotelul Pestera sau cabana Padina.

Durata rutei – sapte ore.

(2) A doua zi - hotel Pestera sau cabana Padina (1525)– valea Obarsia – varful si cabana Omu (2505).

Dupa un bogat mic dejun, pornim ascensiunea pe valea Obarsia (glaciara) catre cel mai inalt punct din muntii Bucegi, varful OMU. In asa fel urcam de la 1525 la 2505 metri altitudine. Vom servi dejunul la iarba verde iar cina si cazarea peste noapte la cabana OMU.

Durata rutei – sapte ore.

(3) A treia zi - cabana Omu (2505) – vârful Caraiman (2384) – Monumentul Eroilor (2284) – cabana Caraiman (2025) – orasul Busteni.

Dupa micul dejun pe care il putem servi la cabana Omu vom lua directia sud-est ajungând pe vârful Caraiman si la Monumentul Eroilor (Crucea de pe Caraiman – înalta de 33 m. situata la o altitudine de 2284 m.). Dupa aceasta ne vom îndrepta catre cabana Caraiman situata la 2025 m.alt. unde vom putea servi prânzul dupa care vom începe coborârea din masivul Bucegi pe valea Caraiman (cea mai spectaculoasa vale din Bucegi) in final ajungând in orasul Busteni.

Durata rutei – sapte ore.

(inapoi sus)        
       


 

Program Complet de cinci zile (inapoi sus)

Include initiere in alpinism, speologie, mountain-bike in muntii Bucegi.

(1) Prima zi - orasul Busteni – statia de telecabina si cabana Babele (2200) – varful si cabana Omu (2505) – hotelul Pestera (1610).

Din orasul natal al grupului Mervani ne deplasam cu telecabina Busteni-Babele, ajungand la altitudinea de 2200 metri alt. la cabana Babele. Aici putem admira babele si sfinxul (cuidate formatiuni stancoase modelate de factorii naturali). Dupa aceea vom porni catre nord pentru a atinge cel mai inalt varf din masivul Bucegi, vf. Omu cu cei 2505 de metri ai sai. Aici putem sa luam pranzul in cabana Omu si dupa aceea incepem coborarea pe valea Obarsia pana la hotelul Pestera 1610 metri alt. unde vom putea servi cina si sa innoptam.

Durata rutei – sapte ore.

(2) A doua zi - hotelul Pestera (1610)– locatia „atelierului” de speologie – hotelul Pestera (1610).

Veti fi initiati in domeniul speologiei in pestera Ialomicioarei (amenajata) apoi vom servii dejunul in stilul calugarilor de la schitul Pestera. Dupa amiaza putem vizita schitul si manastirea Pestera iar seara putem sa aprindem un mare foc de tabara stand la cantece de munte si discutand despre muntii Bucegi. Cazarea si cina vor avea loc la hotelul Pestera.

Durata rutei – sase ore.

(3) A treia zi - hotelul Pestera (1610) – locatia „atelierului” de alpinism – hotelul Pestera (1610).

Dupa ce servim micul dejun ne deplasam catre vararii (faleze din roca calcaroasa) si vom incepe cursul de initiere in alpinsm, incepand cu folosirea echipamentului de baza (coarda, carabiniere, ham, opt…). Pranzul va fi servit la iarba verde in aer liber dupa care ne intoarcem la hotelul Pestera pentru cina si un bun somn.

Durata rutei – sapte ore.

(4) A patra zi hotelul Pestera (1610)– cabana Babele (2200) – cabana Cuibul Dorului (1160).

Dimineata, dupa ce servim micul dejun urcam la cabana Babele. Acolo vom putea lua pranzul si vom incepe tura pe biciclete de munte pana la cabana Cuibul Dorului (in asa fel vom cobori pe biciclete de la 2200 la 1160 metri altitudine, cea mai lunga ruta pentru biciclete din muntii Bucegi). Ajunsi la cabana vom putea servii cina si innopta.

Durata rutei – sapte ore.

(5) A cincea zi - cabana Cuibul Dorului (1160) – orasul Sinaia (990).

Dupa micul dejun pe care il putem servi la cabana Cuibul Dorului vom tura pe biciclete pana in orasul Sinaia (situat la opt kilometri sud de orasul Busteni) – despartirea.

Durata rutei – patru ore.

(inapoi sus)

 

Program Complet de sapte zile (inapoi sus)

Include initiere in alpinism, speologie, mountain-bike in muntii Bucegi.

(1) Prima zi - orasul Sinaia – cabana Miorita (1987) – cabana Piatra Arsa (1950).

Din orasul Sinaia, dupa o verificare detailata a echipamentului, luam telecabina pentru a ajunge la cabana Miorita situata la 1987 metri altitudine. De aici, dupa ce servim pranzul, pornim catre nord pe platoul muntilor Bucegi ajungand la cabana Piatra Arsa 1950 metri altitudine unde vom putea innopta in conditii de trei stele.

Durata rutei – sase ore.

(2) A doua zi - cabana Piatra Arsa (1950) – pasul Laptici (1830) – saua Dichiului (1610) – cabana Cheile Zanoagei (1400) – cabana si lacul Bolboci (1460) – cheile Tatarului – cabana Padina (1525).

Dis de dimineata, dupa micul dejun, ne verificam mountain-bike-urile (deja ajunse la cabana Piatra Arsa) si incepem coborarea pe biciclete de la 1950 pana la 1460 metri altitudine, ajungand la cabana si lacul de acumulare Bolboci. Aici vom putea servi pranzul apoi vom continua tura pe bicicletele de munte pedaland urmand conturul laculului, intrand prin cheile Tatarului in partea superioara a vaii Ialomita. In finalul turei ajunsi la cabana Padina vom putea servi cina si vom putea ramane peste noapte.

Durata rutei – sapte ore.

(3) A treia zi - cabana Padina (1525) – locatia „atelierului” de speologie – cabana Padina.

Dupa un mic dejun bogat vom putea incepe initierea in speologie in pestera pentru public Ialomiciora apoi servim pranzul in stil calugaresc la manastirea Pestera. Dupa-amiaza vizitam manastirea Pestera pentru ca mai tarziu sa facem un foc de tabara si sa cantam. Peste noapte ramanem la cabana padina.

Durata rutei – sase ore.

(4) A patra zi - cabana Padina (1525) - inceputul lectiilor de escalada - cabana Padina.

Dupa micul dejun ne deplasam la stanca „Vararia Mica„ pentru a incepe lectia. Aceasta stanca este folosita an de an de echipele salvamont in scolile de vara pentru atestare. Prima lectie consta in cunoasterea echipamentului de baza, miscarea elementara pe stanca si tehnici de manipulare a corzilor. Pranzul il servim afara la iarba verde. Urmeaza partea a doua a cursului de escalada, dupa care ne intoarcem la cabana Padina pentru a servi cina urmata de o noapte zdravana de somn.

Durata rutei – sapte ore.

(5) Ziua cinci - cabana Padina (1525) - hotel Pestera (1610) - cabana Babele si statia de telecabina (2200) - monumentul Crucea Eroilor (2284) - pasul Sugarilor (2400) - Vf. Omu si cabana Omu (cel mai inalt punct al excursiei noastre si al muntilor Bucegi cu o altitudine de 2505 metrii).

Dupa micul dejun incepem sa urcam de la 1525 la 2505 metri altitudine, ajungand la cabana Babele unde vom servi pranzul. Aici putem vizita formatiunile de roca modelate de fenomenele naturii, devenite monumentele naturale, atat de vestite in aceasta zona (Babele si Sfinxul). Vom continua traseul spre Nord-Est pana la Crucea Eroilor situata la 2248 metrii altitudine aproape de Vf. Caraiman 2348 metrii apoi continuam in partea de nord a Bucegilor unde ajungem in cel mai inalt punct Vf. Omu 2505 metrii altitudine unde servim pranzul si ne bucuram de panorama de 360 grade. Linistea care pluteste asupra masisvului Bucegi favorizeaza o noapte perfecta de odihna.

Durata rutei – sapte ore.

(6) Ziua sase - cabana Omu (2505) - cabana Malaiesti (1720) - cabana Poiana Izvoarelor (1455).

Cea mai lunga zi din tura noastra. Dupa un delicios mic dejun la cabana Omu incepem coborarea pe Valea Malaiesti ajungand la Cabana Malaiesti unde ne vom odihni si vom putea servi pranzul. Vom continua coborarea pe ruta Tache Ionescu pana la cabana Izvoarelor asa ca intr-o singura zi coboram de la 2505 la 1455 metrii altitudine printr-un tinut inimaginabil de frumos care te face sa uiti de grijile de acasa… la cabana Poiana izvoarelor putem manca si dormi peste noapte.

Durata rutei - opt ore.

(7) A saptea - zi cabana Poiana Izvoarelor (1455) - poiana Costila (1419) - cabana Gura Diham (1320).

Ultima zi din excursia noastra in muntii Bucegi. Dimineata, dupa micul dejun la cabana Poiana Izvoarelor coboram pe vaile impaduritele de la poalele Bucegilor ajungand in Poiana Costila, unde servim pranzul in natura si ne vom putea odihni. Dupa-amiaza ajungem la cabana Gura Diham care este situata in orasul natal al grupului Mervani. Aici putem face un foc de tabara, servi o delicioasa cina, cantece la chitara si distractie pentru ultima noapte impreuna. Urmatoarea zi despartirea.

Durata zilei – sase ore.

(inapoi sus)

Pentru ca noi sa derulam aceste programe avem nevoie de anumite date exacte, trebuiesc facute rezervari din timp la cabane, iar dumneavoastra trebuie sa indepliniti conditiile de imbracaminte si echipament.

In cazul in care doriti sa derulam unul dintre programele de mai sus pentru dumneavoastra va rugam sa completati formularul din sectiunea de contact unde sa specificati ca doriti unul din aceste programe sau altfel de program, sau ne contactati telefonic la 0244.311.211 sau direct prin e-mail la adresa contact@infomontan.ro

::::::CONTACT:::::: 
Copyright © 2006 Mervani GROUP ROMANIA.
Design by MERVANI MEDIA
 
Imobiliare Valea Prahovei Vila Frida, Busteni  MixMontan