oferte de cazare la munte in statiunile sinaia busteni azuga predeal
Cazare Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Oferte Revelion 2018 Valea Prahovei, Apartamente Sinaia, Apartamente Busteni, Oferte Cazare, Oferte Revelion 2018, O saptamana la Munte, Apartamente Azuga, Team-Building, Oferte Cazare Pasti, Oferte Cazare Ieftina, Cazare la Munte, Apartamente Predeal, Apartamente in Regim Hotelier, Inchirieri apartamente Sinaia, Tabere Valea Prahovei, Oferte Valea Prahovei, Valea Prahovei, Cazare Sinaia, Cazare Busteni, Cazare Azuga, Cazare Predeal, Cazare Bran, Inchirieri Valea Prahovei, Oferte Tabere 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Valea Prahovei, Tabere Sinaia, Tabere Busteni, Tabere Azuga, Tabere Predeal, Tabere Bran, Cazare Apartamente Sinaia, Cazare Apartamente Busteni


 

 

 

 

 
 

Programe Montane

 

 

 

 

Escalada pe stanca (Initiere):

  • Mervani va introduce in tehnicile si procedurile de baza ale escaladei pe stanca. Instructiunile includ: noduri de baza, tehnici de coborare pe coarda : salam si rapel, comunicarea de escalada, proceduri de siguranta si deplasarea pe stanca. Incepatorii vor fi introdusi treptat in trasee cu grade si dificultati diferite pentru cat ne permite confortul si nivelul fiecaruia. Aceste cursuri sunt menite a fi distractive pentru oricine!
  • Dupa o recapitulare va vom introduce in tehnici mai avansate incluzand escalada prin conducere (cap-secund) asigurand potentialul pericol, escalada alternativa si procedurile de rapel, procedurile de ancorare, escalada la tert si escalada solo (singur) sau tehnica free-climbing;
  • Nu exista nici un pericol in aceste cursuri de initiere si il recomandam tuturor turistilor care si-au dorit vreodata sa incerce asa ceva.

Drumetii Montane:

  • Suportul Mervani - Mervani organizeaza si sustine orice fel de drumetie. Incepand cu copii mici si terminand cu oameni in varsta, de la o persoana la grupuri de pana la 60 de persoane, de la o zi la 7 zile. Cel mai bine este sa anuntati ca doriti suportul Quets pentru aceste activitati si itinerarul pe care doriti sa il parcurgeti. Daca nu aveti un itinerar prestabilit, Mervani poate compune unul pentru dumneavoastra. Ghizii Montani fac intradevar diferenta!
  • Ce invatati - Drumetiile se bazeaza pe ritmul de mers si controlarea respiratiei. Va vom invata cum sa mergeti pe trasee de munte, reguli de baza pentru mersul pe munte, importanta respectarii semnelor naturii si a conditiilor meteorologice, despre mancare si bautura, schimbarea brusca de vreme in muntii Bucegi. Va putem alege echipamentul pentru traseele noastre si va putem da sfaturi importante despre orice traseu de picior din zona noastra.        
       


 

 

 

 


Plimbari cu mountain-bike:

  • Mervani se ocupa cu organizarea de plimbari pe Mountain-Bike in Muntii Bucegi. Muntii Bucegi sunt foarte accesibili si putem sa mergem cu bicicleta nestingheriti pe diferite trasee de varietati diferitela altitudini intre 1100 metrii si 2400 metrii. Puteti inchiria biciclete direct prin noi si va putem arata bazele mersului pe mountain bike pe si in afara unui traseu inclusiv veti beneficia de un ghid care sa va indrume.

Explorari de pesteri:

  • Mervani va face cunoscute pesterile din zona in care putem intra ca simplii vizitatori sau putem sa ne luam echipamentul de escalada si sa facem cateva incursiuni in pesteri vizitate de putini oameni. Veti invata totul despre echipamentul necesar si despre tehnicile de baza pentru explorarea pesterilor, moduri de iluminare si siguranta intr-un mediu atat de ostil din pesterile Muntilor Bucegi.

Programe Combinate:

  • Mervani ofera posibilitatea de a combina doua sau mai multe programe chiar si intr-o singura zi (ex: se pleaca pe biciclete pana la peretele de escalada unde se efectueaza o lectie de Escalada, intoarcerea fiind tot pe biciclete, etc).

Mijloace de transport pe cablu: Instalatiile tehnice de urcat pe cablu sunt destul de diversificate: doua telecabine între Sinaia si Cota 1400 cu o lungime de 2328 m si Cota 1400-Cota 2000 cu o lungime de 1945 m, doua telescaune între Cota 1400 - Cota 1950 cu lungime de 1940 m (care nu este în stare de functionare) si Valea Dorului - Furnica cu lungimea de 980 m, patru teleschiuri: Valea Dorului - Vârful cu Dor, Furnica - Vârful cu Dor, Cota 1400 - Cota 1500, Vârful cu Dor - Cabana Vârful cu Dor cu o lungime totala de 1484 m si cinci baby ski-lifturi: Poiana Florilor - 250 m, Scândurari - 200 m, Valea Dorului - 200 m, Telecabina 1400 - 250 m si Furnica - 250m.

 

 Formular pentru solicitarea serviciilor de Ghizi Montani!
Nume si Prenume:E-Mail:
Telefon fix:Telefon mobil:
Perioada dorita pentru desfasurarea programului:
Din - - - pana pe - -
Numar de persoane: Cati copii si cati adulti?
 
Ce program va intereseaza? Pentru cine?
Aveti ceva sa ne comunicati?


 
Copyright © 2006 Mervani GROUP ROMANIA.
Design by MERVANI MEDIA
 
Imobiliare Valea Prahovei Vila Frida, Busteni  MixMontan