Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Azuga, Cazare Valea Prahovei, Tabere Azuga, O saptamana la Munte Azuga, Oferte Craciun 2017 Azuga, Oferte Revelion 2018 Azuga, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Pensiunea Noni, Cazare Noni, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Azuga, TeamBuilding Azuga, Oferte Cazare 2017, Cazare Pensiunea, Cazare Noni Azuga, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Azuga, Valea Prahovei, Contact Pensiunea Noni, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Azuga, Cazare apartamente Azuga






























Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal





“ Cazare la Pensiunea Noni (3*) in Azuga ”
Telefon de Contact: 0726.922.121 (Rezervari Unitate)


Pensiunea Noni, Azuga



Descriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Tabere, Team-Building la Pensiunea Noni de 3 ★★★ stele din Azuga, iar tarifele incep cu 37 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Azuga este de 30 locuri in 15 camere.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

Pensiunea Noni este locul unde gasesti tot ce ti-ai putea dori de la o pensiune, totul la un pret foarte competitiv.

Camerele sunt aranjate pana la cel mai mic detaliu. Mobilier modern, camere cu balcon si priveliste direct catre Muntii Bucegi, bai amenajate cu mult bun gust dupa cele mai inalte standarde, mocheta antifonica, TV Flat Screen si Wi-Fi gratuit, toate acestea fac parte din "trusa de vacanta" pe care o oferim celor ce doresc sa "evadeze" din marile orase.

Pensiunea este amplasata la aproximativ 100 de metri de partia de ski Sorica, astfel incat sa puteti ajunge usor, pe jos, fara a fi nevoie de alte mijloace de deplasare.

Capacitatea pensiunii este de 15 camere:
- 8 camere duble (se poate inchiria si in regim single, pretul fiind mai redus);
- 4 camere matrimoniale;
- 3 apartamente spatioase.

Toate camerele sunt mobilate si utilate modern, cu mobilier de cea mai inalta calitate, balcon propriu, baie cu dus, uscator, prosoape, articole de baie, mocheta antifonica, TV flat screen, Wi-Fi gratuit si facilitati preparare ceai si cafea.

Se pot organiza conferinte, seminarii & teambuilding-uri in sala de conferinte, care are o capacitate de 30 de locuri in sistem "Seminar" (la masa), si 40 de locuri in sistem "Teatru" (fara mese).

Sala este dotata cu flipchart, monitor de prezentare cu diagonala de 1.5m, Wi-Fi si prize LAN.

Accesul la sala este GRATUIT pentru grupurile organizate. La cerere, se pot organiza coffee breaks si mese festive.



Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0726.922.121 sau via e-mail la office@pensiuneanoni.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Pensiunea Noni, Azuga.



Cautare Rapida



Cazare Azuga


»  Cazare Azuga 










• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar




Imobiliare Valea Prahovei MixMontan