Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Busteni, Cazare Valea Prahovei, Tabere Busteni, O saptamana la Munte Busteni, Oferte Craciun 2017 Busteni, Oferte Revelion 2018 Busteni, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Margaritar, Cazare Margaritar, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Busteni, TeamBuilding Busteni, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Margaritar Busteni, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Busteni, Valea Prahovei, Contact Hotel Margaritar, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Busteni, Cazare apartamente Busteni


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Margaritar (2*) in Busteni ”
Telefon de Contact: 0244.320.621 (Rezervari Unitate)


Hotel Margaritar, BusteniDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Margaritar de 2 ★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 26 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Busteni este de 38 locuri in 18 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 120 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

Asezat pe cursul raului Prahova, intr-un minunat decor montan la 200 m de soseaua DN 1 Bucuresti-Brasov, la intrarea in Busteni(Poiana Tapului) cu o priveliste reconfortanta asupra Masivului Bucegi.
Hotel Margaritar ofera posibilitatea de cazare, servirea mesei in restaurantul propriu, bar de zi cu biliard,sauna si sala de fitness, organizarea de cantonamente pentru sportivi. Deasemeni, pune la dispozitia celor interesati de organizarea conferintelor si a seminariilor o sala de conferinta cu dotari moderne si nu in ultimul rand internet FREE-HOTSPOT GRATUIT.

Hotelul dispune de 42 de locuri de cazare distribuite in:

- 14 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu, dus, telefon, frigider, TV cablu si balcon.

- 3 apartamente mici, dotate cu dormitor, living, camera pentru copii, bar, baie, TV cablu, telefon, frigider si balcon.

- Un apartament mare, dotat cu doua dormitoare, living, baie cu cada, hol, bar, frigider, telefon, TV cablu si balcon.

Barul hotelului va sta la dispozitie cu o gama variata de bauturi alcoolice si racoritoare si va imbie la un joc de biliard.

Restaurantul cu o capacitate de 120 de locuri, va ofera un meniu bogat de peste 90 de preparate servite de un personal deosebit de amabil.

 

Incepand cu 26 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejunFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0244.320.621 sau via e-mail la margaritar_busteni@yahoo.com sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Margaritar, Busteni.Cautare RapidaCazare Busteni
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan