Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Busteni, Cazare Valea Prahovei, Tabere Busteni, O saptamana la Munte Busteni, Oferte Craciun 2017 Busteni, Oferte Revelion 2018 Busteni, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Pensiunea Casa Freya, Cazare Casa Freya, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Busteni, TeamBuilding Busteni, Oferte Cazare 2017, Cazare Pensiunea, Cazare Casa Freya Busteni, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Busteni, Valea Prahovei, Contact Pensiunea Casa Freya, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Busteni, Cazare apartamente Busteni


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Pensiunea Casa Freya (4*) in Busteni ”
Telefon de Contact: 0371.302.996 (Rezervari Unitate)


Pensiunea Casa Freya, BusteniDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Pensiunea Casa Freya de 4 ★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 48 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Busteni este de 30 locuri in 15 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 40 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

Stilul exclusivist, unicitatea designului si a calitatii evidente fac din facilitatile de cazare ale Casei Freya o placere pentru oaspeti.

Situarea intr-un cadru intim si rafinamentul preparatelor, cu specific international, asortate cu cu cele mai selecte bauturi, recomanda Restaurantul Casa Freya celor mai sofisticate gusturi.

Avand in dotare 40 de locuri, restaurantul este ideal atat pentru a petrece momente de relaxare, cat si pentru desfasurarea unor evenimente business, team building-uri, workshop-uri, precum si in cazul tranzitului pe Valea Prahovei, spre vestul tarii, facand un popas de rasfat culinar in cadrul Restaurantului Casei Freya.

La Centrul Spa terapiile merg in concordanta cu sunete relaxante si mirosuri seducatoare. Petreceti cateva momente in Spa si veti simti cum stresul, somnul agitat si durerile de spate va vor parasi. Mini-centrul Spa este dotat cu dus, sauna, jacuzzi si loc special amenajat pentru masaj si relaxare.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor si nevoilor Dumneavoastra, Casa Freya va pune la dispozitie si o sala de conferinte cu 40 locuri, dotata cu aparatura de ultima generatie (Tabla interactiva cu proiectie din fata SMART Board, diagonala 122 cm, set de marcare si burete. Reprezinta cea mai eficienta metoda pentru sedinte, prezentari sau sesiuni de training) .

De asemenea, dispunem si de sistem audio si laptop. Aceasta reprezinta varianta excelenta pentru necesitatile Dumneavoastra de afaceri, intalniri de afaceri, dineuri si aniversari de companii.

Incepand cu 48 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA si mic dejunFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0371.302.996 sau via e-mail la office@casafreya.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Pensiunea Casa Freya, Busteni.Cautare RapidaCazare Busteni
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan