Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Busteni, Cazare Valea Prahovei, Tabere Busteni, O saptamana la Munte Busteni, Oferte Craciun 2017 Busteni, Oferte Revelion 2018 Busteni, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Pensiunea CPPI (CEPECA), Cazare CPPI (CEPECA), Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Busteni, TeamBuilding Busteni, Oferte Cazare 2017, Cazare Pensiunea, Cazare CPPI (CEPECA) Busteni, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Busteni, Valea Prahovei, Contact Pensiunea CPPI (CEPECA), Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Busteni, Cazare apartamente Busteni


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Pensiunea CPPI (CEPECA) in Busteni ”
Telefon de Contact: 0244.320.067 (Rezervari Unitate)


Pensiunea CPPI (CEPECA), BusteniDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Tabere, Team-Building la Pensiunea CPPI (CEPECA) din Busteni, iar tarifele incep cu 19 € … Camera dubla cu mic dejun inclus.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Busteni este de 222 locuri in 111 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 + 80 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 20 + 40 locuri.

CPPI (CEPECA) vine in intampinarea dvs. cu o oferta de cazare si masa pentru organizarea taberelor scolare, excursiilor sau a altor activitati extrascolare.

CAZARE, in camere cu doua paturi, grup sanitar propriu, televizor, internet wireless nelimitat:

in corp CAMIN, avand o capacitate de 90 de camere (180 de locuri);
in HOTELUL NOU, avand o capacitate de 21 camere (42 locuri);


Masa va fi servita in cele doua restaurante modernizate, existente in cadrul complexului nostru, fiecare avand o capacitate de 80 locuri.

Totodata, C.P.P.I. va poate pune la dispozitie, contracost, si spatii pentru diverse activitati didactice, artistice, dansuri, jocuri, desen etc., dupa cum urmeaza:

o sala amfiteatru cu o capacitate de 370 locuri;
doua sali de conferinte cu o capacitate de 20 de locuri si respectiv 40 de locuri;
o sala de curs cu o capacitate de 60 locuri;
trei sali de curs cu o capacitate de 24 locuri fiecare.


Toate salile sunt dotate cu videoproiector, calculator, flipchart, tabla, conexiune permanenta la internet.

Asteptam ca noi sa fim una dintre alegerile dumneavoastra si a copiilor dumneavoastra pentru petrecerea vacantei de vara!

Tarife Cazare

In Corp cazare nou:

camera dubla cu mic dejun inclus - 144 lei/noapte;
camera dubla cu mic dejun inclus, in regim single - 132 lei/noapte;


In Camin:

camera dubla cu mic dejun inclus - 84 lei/noapte;
camera dubla cu mic dejun inclus, in regim single - 72 lei/noapte.


Conform H.C.L. Busteni, se percepe o taxa de Salvamont in valoare de 5 lei/persoana pentru prima noapte de cazare. ... Aceasta taxa nu se aplica elevilor, studentilor, pensionarilor, persoanelor cu dizabilitati si insotitorilor acestora.

Pentru informatii suplimentare si rezervari, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0244.320.067 sau pe adresa de e-mail officebusteni@cppi.ro .Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0244.320.067 sau via e-mail la officebusteni@cppi.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Pensiunea CPPI (CEPECA), Busteni.Cautare RapidaCazare Busteni
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan