Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Predeal, Cazare Valea Prahovei, Tabere Predeal, O saptamana la Munte Predeal, Oferte Craciun 2017 Predeal, Oferte Revelion 2018 Predeal, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Cabana Vanatorilor, Cazare Cabana Vanatorilor, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Predeal, TeamBuilding Predeal, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Cabana Vanatorilor Predeal, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Predeal, Valea Prahovei, Contact Hotel Cabana Vanatorilor, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Predeal, Cazare apartamente Predeal


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Cabana Vanatorilor (3*) in Predeal ”
Telefon de Contact: 0268.455.285 (Rezervari Unitate)


Hotel Cabana Vanatorilor, PredealDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Cabana Vanatorilor de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 27 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 54 locuri in 27 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 110 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

Locatia este situata la 800 m de Predeal, intr-un cadru mirific plin de natura PERFECT pentru intalnirile de afaceri si intalnirile romantice iar distanta fata de partie este de 2 km si fata de gara 850 m.

 

Cu propriile decoruri, este in perfecta armonie cu natura, dar si datorita amplasamentului sau si nu numai. Serviciile sunt extraordinare dar si restaurantul din incinta care poate satisface cele mai deosebite gusturi. Hotelul dispunde si de 24 de camere dotate cu mobilier modern, propriile bai, televizor, telefon, incalzire centrala, aer conditionat, balcon, minibar, key card. Hotelul poate satisface preferintele oricarui turist, oferind servicii precum: room service, bar, restaurant cu terasa, parcare, sala de conferinte, servicii de secretariat, internet, spalatorie, parcare, informatii turistice, jacuzzi, sauna si faptul ca accepta animale de companie este un plus pentru cei care vor sa isi aduca si micutii lor prieteni cu ei.

 

Incepand cu 27 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejunFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0268.455.285 sau via e-mail la rezervari@cabanavanatorilor.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Cabana Vanatorilor, Predeal.Cautare RapidaCazare Predeal
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan