Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Predeal, Cazare Valea Prahovei, Tabere Predeal, O saptamana la Munte Predeal, Oferte Craciun 2017 Predeal, Oferte Revelion 2018 Predeal, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Meitner, Cazare Meitner, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Predeal, TeamBuilding Predeal, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Meitner Predeal, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Predeal, Valea Prahovei, Contact Hotel Meitner, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Predeal, Cazare apartamente Predeal


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Meitner (3*) in Predeal ”
Telefon de Contact: 0745.300.655 (Rezervari Unitate)


Hotel Meitner, PredealDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Tabere, Team-Building la Hotel Meitner de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 33 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 70 locuri in 31 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 110 + 40 + 40 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 100 + 90 + 40 locuri.

Hotelul MEITNER este situat in Predeal la 1250 m altitudine, intr-o zona splendida, deosebit de linistita, fiind inconjurat de padure.

Hotelul are la baza conceptul ecologic de protejare a mediului inconjurator, pe de o parte din respect pentru natura si pe de alta parte pentru ca dorim sa oferim turistilor un sejur relaxant, confortabil, intr-un mediu sanatos.

Hotelul MEITNER dispune de aproximativ 82 locuri de cazare distribuite in cele 2 corpuri de cladiri dupa cum urmeaza: 27 camere duble, 4 apartamente si 12 paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble.

Din totalul de 27 camere duble 16 camere pot fi aranjate ca si camere duble twin (cu paturi separate).

RESTAURANTE:
- RESTAURANT A - suprafata140 mp (110 locuri) ;
- RESTAURANT B - suprafata 70 mp aproximativ 40 locuri;
- BAR de zi in corpul B - suprafata 70 mp capacitate 40 pers.

SALI DE CONFERINTA:
- SALA de CONFERINTE A (Green Hall) suprafata de 250 mp este situata la ultimul nivel al hotelului este foarte spatioasa si eleganta - capacitate 100 persoane;
- SALA de CONFERINTE B (Orange Hall) situata in corpul B -are suprafata de 70 mp cu capacitate de pana la 40 persoane;
- SALA de CONFERINTE C (Brown Hall) are suprafata de 120 mp cu capacitate de pana la 90 persoane.Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0745.300.655 sau via e-mail la rezervari@hotelmeitner.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Meitner, Predeal.Cautare RapidaCazare Predeal
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan