Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Predeal, Cazare Valea Prahovei, Tabere Predeal, O saptamana la Munte Predeal, Oferte Craciun 2017 Predeal, Oferte Revelion 2018 Predeal, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Ursuletul, Cazare Ursuletul, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Predeal, TeamBuilding Predeal, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Ursuletul Predeal, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Predeal, Valea Prahovei, Contact Hotel Ursuletul, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Predeal, Cazare apartamente Predeal


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Ursuletul (3*) in Predeal ”
Telefon de Contact: 0268.456.456 (Rezervari Unitate)


Hotel Ursuletul, PredealDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Spa & Wellness, Tabere, Team-Building la Hotel Ursuletul de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 49 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 65 locuri in 34 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 60 + 120 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Centru SPA cu piscina, sauna, hammam, jacuzzi, salon de masaj si o zona de relaxare.

Hotel Ursuletul, construit in stil alpin tirolez, se afla la 700 de metri de centrul orasului Predeal, si la 1km de Partia de schi Clabucet.

Facilitati:
- 70 locuri de cazare distribuite in: 19 camere duble matrimoniale, 6 duble twin, 3 apartamente junior, 2 apartamente executive si un apartament Honeymoon.
- Sala de conferinte dotata cu videoproiector, flipchart si internet.
- Centru Spa cu piscina, sauna, hammam, jacuzzi, salon de masaj si o zona de relaxare.
- Lobby bar .
- Camerele au balcoane, cu priveliste spre Muntii Bucegi si Cioplea, sunt dotate cu baie proprie, telefon, televizor, aer conditionat, frigider.

Hotelul Ursuletul te asteapta sa petreci clipe de neuitat, la Centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, hammam).

Restaurantul este complet renovat in stil clasic-rustic si are o capacitate de 120 de locuri.

In timpul anotimpului cald, sunteti invitati sa va bucurati de aerul proaspat de munte si de panorama incantatoare ce poate fi admirata de pe terasa restaurantului (60 locuri).

Tarife cazare:
- Single: 180 lei.
- Dubla Matrimoniala (2 pers): 225 lei.
- Dubla Twin (2 pers): 200 lei.
- Apartament Junior (2 pers): 300 lei.
- Apartament Executiv (2 pers): 350 lei.
- Apartament Honeymoon (2 pers): 350 lei.

Tarifele includ micul dejun, toate taxele, accesul gratuit la internet si central SPA (piscina, sauna, jacuzzi, hammam).Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0268.456.456 sau via e-mail la reception@ursuletul.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Ursuletul, Predeal.Cautare RapidaCazare Predeal
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan