Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Predeal, Cazare Valea Prahovei, Tabere Predeal, O saptamana la Munte Predeal, Oferte Craciun 2017 Predeal, Oferte Revelion 2018 Predeal, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Ursuletul, Cazare Ursuletul, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Predeal, TeamBuilding Predeal, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Ursuletul Predeal, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Predeal, Valea Prahovei, Contact Hotel Ursuletul, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Predeal, Cazare apartamente Predeal


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Ursuletul (3*) in Predeal ”
Telefon de Contact: 0268.456.456 (Rezervari Unitate)


Hotel Ursuletul, Predeal
Hotel Ursuletul, Predeal
Hotel Ursuletul, Predeal
Hotel Ursuletul, Predeal
Hotel Ursuletul, Predeal
Hotel Ursuletul, Predeal
Hotel Ursuletul, Predeal
Hotel Ursuletul, PredealDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Ursuletul de 3 ★★★ stele din Predeal, in Romania, iar tarifele incep cu 44 € … Noapte / Camera dubla. ... Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0268.456.456 .

Hotelul Ursuletul este pozitionat in imediata proximitate a partiilor de ski, fiind locul ideal pentru cei dornici sa practice sporturi de iarna dar si pentru cei dornici de distractie fiind la doar 100 de metri distanta fata de clubul The Office.

Hotelul Ursuletul este un hotel intim,cochet si modern ce dispune de 70 de locuri de cazare ale caror facilitati va vor asigura cu siguranta confortul necesar unui sejur relaxant.

Centrul spa modernizat este perfect pentru cei dornici sa evadeze din tumultul cotidian, hotelul punand la dispozitia oaspetilor sai o piscina interioara, jacuzzi, salon de masaj si sauna. Pentru persoanele active exista un teren de sport, o sala de fitness oferind si posibilitatea inchirierii de atv-uri.

Printre nenumaratele facilitati oferite de hotel mentionam si serviciile de room-service, schimb valutar, seif la receptie, spalatorie si parcare amenajata. Hotelul Ursuletul se impune pe piata hoteliera de pe Valea Prahovei prin serviciile ireprosabile de cazare, camere moderne, spa-ul ultramodernizat si personal profesionist si calificat, fiind locatia ideala pentru a va petrece sejurul de vis, relaxant si pentru a va reincarca bateriile.

 

Incepand cu 44 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejun , taxe si acces la centrul SPA(piscina, sauna, jacuzzi, hammam)
TipPret
Noapte / Camera dubla44 eurFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0268.456.456Cautare RapidaCazare Predeal
• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan