Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Mara, Cazare Mara, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Mara Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Hotel Mara, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Mara (4*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0244.315.217 (Rezervari Unitate)


Hotel Mara, SinaiaDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Mara de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 57 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 488 locuri in 243 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 200 + 220 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 80 + 200 + 350 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Piscina semi-acoperita, plus baza de tratament si centru SPA.

Hotelul Mara dispune de 140 de camere standard si executive, 3 saloane restaurant multifunctionale ideale pentru petreceri corporate sau evenimente private, peste 10 sali de conferinte, o superba piscina semi-acoperita cu vedere spre Muntii Baiului, un piano-bar unde va puteti relaxa si savura un cocktail, o baza de tratament si SPA ideala pentru revigorarea dumneavoastra.
A fost conceput ca o destinatie de vacanta, oferind facilitati atat pentru petrecerea timpului liber in imprejurimile orasului Sinaia, dar si ca o locatie ideala pentru evenimentele corporate, o premiera in momentul deschiderii sale oficiale.
Incepand cu 57 Euro / Noapte / Camera dubla
Tariful include : TVA , mic dejun si acces gratuit la piscina,sauna si jacuzzi.Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0244.315.217 sau via e-mail la rezervari@hotelmarasinaia.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Mara, Sinaia.Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan