Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Palace, Cazare Palace, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Palace Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Hotel Palace, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Hotel Palace (4*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0244.311.542 (Rezervari Unitate)


Hotel Palace, SinaiaDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Palace de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 27 € … Persoana / zi (loc in camera dubla).

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 280 locuri in 145 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 230 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 25 + 30 + 45 + 80 + 110 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Piscina, jacuzzi, sala de fitness, o sauna umeda si una uscata, bai cu sare, o zona de relaxare si una dedicata sedintelor de masaj.

Hotelul Palace are 5 sali de conferinta,cu o capacitate cuprinsa intre 15 si 110 locuri.

Salile de conferinta sunt echipate cu aparatura moderna: flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran, internet, copiator, scanner, telefon, fax.

Salonul clasic al restaurantului Palace, cu 230 de locuri , ofera servicii complete: de la micul dejun (bufet suedez) si pana la cocktail-uri, receptii, intalniri de afaceri, mese festive.

CENTRUL LAVENDER SPA, situat la parterul hotelului Palace, cu ferestre catre Parc, este locul perfect pentru relaxare. Puteti inota in piscina interioara sau va puteti relaxa in jacuzzi. Aveti la dispozitie o sala de fitness, o sauna umeda si una uscata, bai cu sare, o zona de relaxare si una dedicata sedintelor de masaj.

Tarif : incepand cu 27 Euro / persoana / zi (loc in camera dubla)

Tariful include : cazare,mic dejun,1 coffe break

SALA DE CONFERINTA GRATUIT
TipPret
Persoana / zi (loc in camera dubla)27 eurFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0244.311.542 sau via e-mail la office@palacesinaia.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Palace, Sinaia.Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan